Szúnyogháló javítás Szúnyogháló szerelés Szúnyogháló anyag

Varga Árnyékolástechnika

redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta és egyéb árnyékolástechnika

www.redonyok.hu

Szúnyogháló

A szúnyoghálók üvegszálas hálóból készülnek. Műanyag vagy fix kertbe építjük be. A háló anyaga UV stabil üvegszövet amely az időjárás viszonytagságának ellenáll. A kereteket csavarral vagy fém csiptetővel lehet rögzíteni. Szerelése egyszerű. Készülnek még felhúzható /rugós/ kivitelben .Ilyenkor a szúnyogháló egy tokban helyezkedik el és rugó segítségével működik.

Ajtókra alumínium keretes szúnyoghálót készítünk, amit csavarral ill. mágneszárral szerelünk, de tolókeretes kivitelben is ajánlott az elkészítése.

Szúnyogháló árak

Az árak az anyag és szerelési költséget is tartalmazzák. A cégünk alanyi áfa mentes ezért a bruttó és nettó árak megegyeznek!

Rugós függőleges mozgatású /üvegszálas háló/ - oldal tetejére
 
 1,1m2-ig 11500Ft/m2
 1,1-1,6m2-ig 11000Ft/m2
 1,6-2,1m2-ig 10800Ft/m2
 2,1m2-től 10500Ft/m2
 
Fix műanyag keretes üvegszálas háló - szúnyogháló oldal tetejére
 
 0,8m2-ig 4000Ft/db
 0,8m2-től 4500Ft/m2


Fix alumínium keretes üvegszálas háló - szúnyogháló oldal tetejére
 
 0,8m2-ig 5800Ft/db
 0,8m2-től 6550Ft/m2Ajtóra szerelhető alumínium /23*45/ zsanéros szúnyoghálós ajtó 12500Ft/m2
Rugós zsanér 1200Ft/db
Lengő szúnyogháló /95*220/ 8500/dbDuplatokos oldalra húzható szúnyogháló új típusú redőny alá szerelve.
Duplatokos oldalra húzható
szúnyogháló új típusú redőny alá szerelve.

Fix műanyag keretes szúnyogháló
Fix műanyag keretes szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

Keret,tok: a keret szerkezete 20*20mm-es alumíniumprofil, színe fehér. a háló, mint egy harmonika összetolódik.


Háló: anyaga UV álló, antracitszürke  színű, üvegszálas, műanyag bevonattal, 2 cm széles lamellái pliszére emlékeztetnek.


A pliszéháló harmonikaszerű mozgása, kezelése, csendes, nagyon egyszerű, és praktikus.


Működése: a nyílászáróra szemből rögzíthető a keret, az aljzaton a vezetősín magassága  minimális Zsinóros vagy láncos vezetésű, nem tartalmaz forgós, rugós elemet, ennek köszönhetően minimális a meghibásodási lehetősége. Csendesen, könnyedén működik és bárhol megállítható!
Kifejezetten alkalmas nagy méretű nyílások beépítésére. Egyoldali működtetésnél a maximális szélességi mérete 3méter, kétoldali működtetésnél a maximális mérete 5 méter, magassága maximum 260cm lehet. Kiengedett állapotban a háló rugalmas, ellentétben a rolós szúnyoghálóval. A pliszé szúnyogháló telepíthető redőny elé, ilyenkor a redőny szerkezetére szereljük fel a szúnyogháló tokját és vezetősínjeit. Természetesen ebben az esetben a redőny van közvetlenül az üveg előtt és kívül helyezkedik el a szúnyogháló.


Az általunk forgalmazott pliszé háló egy igen színvonalas termék, ahol a minőség, a praktikum és az esztétikum találkozik ügyfeleink elképzelésével.


A pliszé háló kezelése sokkal könnyebb, mint az oldalhúzós mobil szúnyoghálóké, mert nincs rugó, ami visszahúzza kezünkből az egész hálót!A pliszéháló maga a már jól megszokott UV stabil üvegszálas antracit szürke anyag, mely harmonikaszerűen záródik össze ha nem használjuk.
E szúnyogháló óriási előnye, hogy a meghibásodás esélye igen csekély, hiszen nem tartalmaz olyan forgó, mechanikus elemeket, amik elromolhatnak.
A pliszé szúnyogháló bárhol megállítható, tehát épp hogy kilépünk a teraszunkra, már húzhatjuk is magunk után vissza, így zárva el a betolakodó rovarsereg útját.

 

Pliszé szúnyogháló árlista:

Az árlista megtekintéséhez kattintson ide!

Kapcsolat
an image
Varga Árnyékolástechnika
Varga-Red Kft.
1195 Budapest,
Ady Endre út 164.

Email:
06-20-33-19-147
06-30-776-37-55
06-1-282-4871
Adószám: 14198171-2-43
Vélemények rólunk
Interneten keresztül kerestem redőnyös céget.A Varga árnyákolástechnikai céget könnyen megtaláltam.Motoros távirányitós aluminium redőnyt készittettünk a családi házunkra. Nagyon megvoltunk elégedve a preciz kivitelezéssel. Köszönjük szépen!!Csak ajánlani tudom A céget. Barabás András
Reluxát és szúnyoghálót szereltettünk a hálószobánkra. A nappaliba meg puur habbal töltött redőnyt kértünk a redőnyös cégtől. Korrekt ,pontos kivitelezést kaptunk a szerelő mesterektől. Nagyon megvoltunk elégedve csak ajánlani tudom a Varga árnyékolástechnikai cégetDr.Mogyorossy Á
további vélemények

       

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-1-282-4871
Email:
info@redonyok.hu