Sávroló szerelő, sávroló szerelés, készítés, sávrolószerelő

Varga Árnyékolástechnika

redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta és egyéb árnyékolástechnika

www.redonyok.hu

Sávroló

Egyre népszerűbb árnyékolástechnikai termékek közé tartozik.

Ajánlott függőleges síkú, nagyobb felületek árnyékolására. Bárhol megállítható. A tok alaphelyzetben fehér színű szinterezett alumíniumból készül, de kívánságra tetszőleges RAL színre festhető. Az alsó záró fehér színű, a műanyag alkatrészek fehér, vagy barna színűek lehetnek.

A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fényt és a beláthatóságot. Ha kedvünk tartja, akár teljesen betekerhetjük a tokba a textilt.

Anyaga a Textil Technoligt cégtől származik. A textilszövet egyforma szélességű fényáteresztő és sötétítő sávokból állnak. Ezeknek a csíkoknak segítségével szabályozzuk a beáramló fényt.

Maximális szélesség 240 cm, magassága 300 cm. Tokozott kivitelben is készítjük a sávrolót, aminek a mérete 6,5x6,5cm. A sávroló tokja mindig alumíniumból készül, aminek az alapszíne fehér, de bármilyen színre el tudjuk készíteni hogy összhangba legyen a textíliával.

A sávrolót egyedi méretre is elkészítjük felár nélkül!

A sávroló teljes fényzárást nem biztosít, de a kíváncsi tekintetektől kitűnően véd. A sávroló általában kézi működtetésű, gyöngyláncos kivitelben készül. A sávroló tökéletes megoldás lakások, szállodák ,irodák esztétikus árnyékolására.

Karbantartást nem igényel. Tisztítása egyszerű, finom porszívózással mindig tisztán tarthatjuk. Kimosni nem szabad!

Az árajánlat elkészítéséhez kérem adja meg az ablak vagy az ajtó méretét hogy el tudjam készíteni a legkedvezőbb árajánlatot.

 

gyöngyláncos sávroló
gyöngyláncos sávroló

Maxi sávroló
Maxi sávroló

mini sávroló
mini sávroló

Súlyzáras sávroló
Súlyzáras sávroló

tokozat nélküli sávroló
tokozat nélküli sávroló

Tokozott sávroló
Tokozott sávroló

 

Kapcsolat
an image
Varga Árnyékolástechnika
Varga-Red Kft.
1195 Budapest,
Ady Endre út 164.

Email:
06-20-33-19-147
06-30-776-37-55
06-1-282-4871
Adószám: 14198171-2-43
Vélemények rólunk
Interneten keresztül kerestem redőnyös céget.A Varga árnyákolástechnikai céget könnyen megtaláltam.Motoros távirányitós aluminium redőnyt készittettünk a családi házunkra. Nagyon megvoltunk elégedve a preciz kivitelezéssel. Köszönjük szépen!!Csak ajánlani tudom A céget. Barabás András
Reluxát és szúnyoghálót szereltettünk a hálószobánkra. A nappaliba meg puur habbal töltött redőnyt kértünk a redőnyös cégtől. Korrekt ,pontos kivitelezést kaptunk a szerelő mesterektől. Nagyon megvoltunk elégedve csak ajánlani tudom a Varga árnyékolástechnikai cégetDr.Mogyorossy Á
további vélemények

       

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-1-282-4871
Email:
info@redonyok.hu