Varga Árnyékolástechnika - Nem árt tudni

Varga Árnyékolástechnika

redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta és egyéb árnyékolástechnika

www.redonyok.hu

Nem árt tudni!

Ne legyen gondja a redőny beszerelésére!

redőny beszerelés

A redőny örvend az egyik legnagyobb népszerűségnek a kültéri árnyokolástechnikai eszközök közül. Segítségével könnyedén elérhetjük a kívánt sötétséget, hogy az alvással töltött időnk garantáltan biztosítva legyen, és a hó, szél és jég ellen is védhetjük ablakainkat.

Típusaik közül megkülönböztetünk fa, műanyag és alumínium redőnyt, ám napjainkban a műanyag redőny az egyik legkeresettebb a vásárlók részéről.

A műanyag redőny előnye, hogy masszív kialakításának köszönhetően élettartama rendkívül hosszú, mindemellett pedig dizájnos külsővel rendelkezik. Fontos tudnivaló a műanyag redőnnyel kapcsolatban, hogy jelentős hő- és egyben hangszigetelő is. Használata egyszerű, továbbá több színben is kapható, így mindenki megtalálhatja a saját izélésnek megfelelőt.

Ha Ön is redőnyt szeretne vásárolni, ne hagyja ki kedvező árú lehetőségeinket, hiszen most könnyedén megoldhatja a redőny beszerelésével járó huzavonát is!

Tekintse meg honlapunkat és tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról.

Milyen típusai vannak a redőnyöknek?

redőnyök típusai

A redőnyök minden otthon előnyére válnak, mert egész évben hozzásegítenek a kényelmesebb mindennapokhoz, emellett a fűtés- és villanyszámla is lefaragható velük. Hőszigetelnek, árnyékolnak, dekorálnak.

A redőnyöket több féle szempont alapján csoportosíthatjuk. Anyaguk szerint műanyag és alumínium redőnyöket különböztethetünk meg. Kezelhetőség szempontjából a hagyományos, kézzel működtethető modellek mellett már motorizált redőnyökkel is fokozhatjuk a komfortérzetet otthonunkban.

A redőny lehet még külső tokos vagy belső tokos megoldású árnyékoló. A belső tokos redőny utólag nem építhető be, így csak újépítésű ingatlannál jöhet szóba. A redőnytokot beépítik, így egyrészt esztétikusabb, másrészt tartósabb, mert kevésbé van kitéve a környezeti hatásoknak. A külső tokos redőny a legelterjedtebb változat, mert olcsó és egyszerűen felszerelhető.

Keressen fel minket bizalommal és vegye igénybe szakértelmünket: örömmel segítünk, hogy megtalálja a legoptimálisabb megoldást!

Miért válasszunk harmonikaajtót otthonunkba?

harmonikaajtó

Ha térelválasztót, ajtót keresünk otthonunkba, érdemes megfontolnunk a harmonikaajtó lehetőségét, hiszen rendkívül praktikus és rengeteg kivitelben megtalálható.

Lássunk néhány érvet, miért is érdemes harmonikaajtót választanunk!

  • A legmegfelelőbb és legegyszerűbb megoldást kínálja a térelválasztásban, hiszen nem foglal nagy helyet, így kisebb otthonokba is kiváló.

  • Színében és alapanyagában alkalmazkodik a környezethez, a már meglévő berendezések stílusának és saját ízlésünknek megfelelő kivitelt választhatunk.

  • Térnyerésre a legalkalmasabb: egymásra nyíló ajtószárnyakat tud kiváltani.

  • Előnye a tolóajtóval szemben, hogy a fal melletti futásra sem kell helyet hagyni, hiszen nem igényli ezt.

harmonikaajtó

Önnek is egy praktikus és stílusos ajtóra, térelválasztóra van szüksége otthonába? Tájékozódjon weboldalunkon a harmonikaajtókkal kapcsolatos lehetőségekről, és bátran keressen fel minket igényeivel, elképzeléseivel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Szalagfüggönyt az irodába!

szalagfüggöny szerelés

Egy iroda berendezésénél több mérvadó szempontot is figyelembe kell venni annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Ilyenek a praktikum, funkcionalitás és az esztétikum. A szalagfüggönyök kiválóan megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

Ez a beltéri árnyékoló elegáns és visszafogott megjelenést képes kölcsönözni a helyiségnek, ugyanakkor többféle színben és kivitelben kapható, tehát mindenki megtalálhatja az adott helyiség arculatához legjobban illő darabot. A szalagfüggönyök mindemellett a könnyen kezelhető árnyékolók közé tartoznak, ami egy iroda munkatársainak mindennapi életében kiemelt fontossággal bír.

Ám az irodában igen nagy igénybevételnek van kitéve a szalagfüggöny. Mi történik akkor, ha az árnyékoló nem a megfelelő módon működik? Forduljon hozzánk bizalommal szalagfüggöny szerelésért is!

Válassza irodájába a legkézenfekvőbb megoldást, és ha bármilyen problémát észlel az árnyékolóval kapcsolatban, keressen minket szalagfüggöny szerelésért!

Miért válassza a műanyag redőnyt?

műanyag redőny

Redőnyökkel foglalkozó cégünk egyik leggyakrabban keresett terméke a műanyag redőny. Hogy miért? A műanyag redőny számtalan előnnyel rendelkezik, ennek megfelelően egyre népszerűbb árnyékoló megoldás.

A műanyag redőny rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Télen hatékonyan segít benntartani a meleget, csökkentve ezzel a fűtési költségeket, nyáron pedig könnyedén kellemesen hűvösen tartható vele a lakás. Leengedett állapotban kiválóan visszaveri a hőt, így kevesebbet kell használni a klímát. A műanyag redőny másik nagy előnye, hogy nem enged betekintést a lakásba. Ezen kívül pontosan szabályozhatjuk vele a bejövő fény mennyiségét, a redőny az egyik leghatékonyabb árnyékolástechnikai eszköz.

Ha az árnyékolás megoldására Ön is a műanyag redőnyt választotta, esetleg további információra van szüksége termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Folyamatos redőny akciókkal várjuk, így nálunk mindig kedvező áron juthat új redőnyhöz!

Komfortos mindennapok: A szúnyogháló

szúnyogháló

A szúnyogháló minden ablakra ajánlott kiegészítő, különösen most, hogy már javában dúl a jó idő. A nap melegebben süt, a természet felbolydult, és nem lehet a nélkül ablakot nyitni, hogy ne szállna be a szobába valamilyen zajos kis rovar. A csukott ablak sem megoldás, hiszen szükség van a légmozgásra, ha feljebb kúszik a hőmérő higanyszála.

Az általunk kínált szúnyoghálók között megtalálja a hagyományos, rögzített darabok mellett a korszerű, pliszéből készült vagy mozgatható modelleket is.

A fel-és lehúzható szúnyoghálók praktikusak, mert aktuális igényeinkhez igazíthatjuk ezeket, bármikor használhatjuk, de ha úgy adódik akár fel is húzhatjuk vagy kinyithatjuk. A pliszé anyag UV álló, modern és strapabíró összetétellel készül. Az egyedi kivitelezésének köszönhetően nem csupán csendes és könnyed használatot tesz lehetővé, de kevés mozgó alkatrésze a szúnyogháló meghibásodásának esélyét is minimumra csökkenti.

Válasszon egy igazán sokoldalú megoldást, és szereltessen minden ablakra szúnyoghálót a komfortos mindennapok érdekében! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válogasson sokszínű szúnyogháló kínálatunkból!

Rolettával a stílusos otthonért!

roletta készítés

A minimalizmus és az egyszerű, praktikus választások kedvelőinek a legjobb árnyékolási megoldás roletta. Számtalan színben és anyagban elérhető, lehet fényátersztő, vagy teljes sötétséget biztosító.

Árnyékol, véd a káros napsugárzás és a szoba felmelegedése ellen. Egyszerűen használható, a függönyökkel ellentétben felhúzott állapotban kis helyet foglal, és nem kell attól tartani, hogy a huzattal lerántaná a törékeny tárgyakat. Ha a roletta készítés mellett dönt, egy olyan dekoratív megoldást választ, mely meghatározza és feldobja a szoba berendezését. Szeretne a csillagos égben gyönyörködni, de tart az erős napfénytől? A tetőablak sem akadály, hiszen a roletta még az ilyen típusú nyílászárókra is felszerelhető!

Cégünk profi munkavégzést garantál, az Ön legnagyobb megelégedettségére! Mi kedvező áron vállaljuk az otthonába vagy munkahelyére tökéletesen illeszkedő árnyékoló megvalósítását. Rendeljen még ma! Ha megbízható szakembereket keres roletta készítésre, válasszon minket, és nem fog csalódni!

Nem árt tudni: Milyen a modern szúnyogháló?

szúnyogháló

A legújabb szúnyoghálók sokoldalúak, többféle elvárásnak is képesek megfelelni, és nem engedhetik meg maguknak, hogy ne tudjanak szinte mindent, amit egy szúnyoghálónak tudni kell. Egy szúnyoghálótól manapság nem csupán azt várjuk el, hogy kirekessze a legyeket, szúnyogokat, de megszűrje a levegőben szálló és allergiát okozó szöszöket, pihéket is. Ezen kívül szűrje a fényt és legyen praktikus, valamint ellenálló. A korszerű alapanyagokból készült szúnyoghálók felveszik a harcot az UV sugarak, de még a fagy pusztítása ellen is. Igény szerint felszereltethetünk fix kialakítású szúnyoghálót vagy mobilt is. Utóbbiak ajtóra, ablakra is ideálisak, tolóajtószerűen vagy tokjukból kihúzhatóan függőlegesen vagy vízszintesen is mozgathatóak.

A szúnyoghálók legújabb generációját a pliszé szúnyoghálók alkotják. Ezek a szúnyoghálók harmonikaszerűen záródnak, így nem foglalnak el teret és bárhol megállíthatóak. Működésük hangtalan és nagy felületeket is képesek lefedni. Nem szükséges hozzájuk alsó vezetősín, így nincs balesetveszély sem.

Korszerűsítené szúnyoghálóit? Keressen minket bizalommal!

Miért jár jól a reluxával?

reluxa

A reluxa az egyik olyan árnyékolástechnikai megoldás, amelyet már klasszikusnak is nevezhetünk, hiszen hosszantartó sikere máig töretlen. Nem is kérdés, hogy jogosan – ez a típusú árnyékoló ugyanis számos előnnyel rendelkezik! Nézzük meg ezeket egy kicsit közelebbről!

  • A reluxával mindenképp jól jár, ha szeret változatos színek közül válogatni, hiszen ez a típusú termék számos árnyalatban elérhető
  • Amennyiben fontos a könnyű kezelhetőség, szintén remek döntés a reluxát választani
  • Nem csak a reluxa szerelés történik könnyen és gyorsan, hanem a karbantartási munkák is, amennyiben a későbbiekben szükség lenne ilyesmire
  • Remek áron szerezheti be, egyszerűen gondoskodva az árnyékolásról
  • Egyaránt jól használható otthon és az irodában, hiszen előnyei mindenhol képesek érvényesülni
Ha Ön is szeretne kiváló minőségi reluxát, amely megkönnyíti majd a dolgát és közben szebbé is teszi a helyiséget, ahol használják, akkor keressen minket bizalommal. Reluxa szerelésben mi vagyunk a legjobbak!

A jól bevált társ: a hagyományos redőny

redőny

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik redőnyök beszerelésével, és tapasztalatunknak köszönhetően bátran kijelenthetjük, hogy egyik legkelendőbb termékünk nem más, mint a hagyományos redőny.

Az okok érthetőek: a redőny árak hajlamosak megszaladni, a hagyományos kivitelek viszont olcsók, mégis rendkívül megbízhatóak. Minőségi alkatrészeiknek köszönhetően hosszú élettartamúak és problémamentesen működnek, beszerelésük rendkívül egyszerű. Ezek mellett pedig természetesen ugyanazokkal az előnyökkel rendelkeznek, mint más típusok, vagyis az árnyékolás mellett segítenek komfortosabbá tenni a mindennapokat úgy, hogy védenek a külső behatolástól, portól, zajoktól.

Bármilyen ingatlan remek kiegészítői lehetnek, nem kell tehát attól tartanunk, hogy egy hagyományos redőny esetleg ne passzolna otthonunk egyéb részeihez. Olyan nyílászárók viszont létezhetnek, amikhez a hagyományos redőnyök passzolnak a leginkább.

Ha Önnek is meggyűlt a baja korábban a magas redőny árakkal, és azzal, hogy nem minőségi terméket kapott a pénzéért, akkor keresse bátran munkatársainkat, és kérje hagyományos redőny beépítését!

Szalagfüggöny szerelés profiktól!

szalagfüggöny szerelés

A szalagfüggönyök az irodák elmaradhatatlan kellékei. Egyszerű árnyékoló eszközök, visszafogott eleganciájukkal észrevétlenül öltöztetik díszbe az ablakokat, miközben forgatható lamelláikkal beengedik a fényt vagy éppen elsötétítik a helyiségeket.

Ám a szalagfüggönyök is javításra szorulhatnak néha, hogy újra maradéktalanul el tudják látni a funkciójukat. Megesik, hogy a vászon elemek elszakadnak, összegubancolódnak a lamellák vagy éppen a zsinór, megsérülnek a lamellák vagy a hajtómotor hibásodik meg. Amennyiben szalagfüggöny szerelésre van szüksége, hívjon minket bizalommal, és szakembereink rövid időn belül megoldják a problémát!

Akkor is fordulhat hozzánk, ha új árnyékolót szeretne, és a szalagfüggöny felszerelésére van szükség. A szalagfüggöny szerelése történhet a mennyezetre, de akár az oldalfalra is. Ennek a műveletnek a során felfúrásra kerül a függönykarnis, helyükre kerülnek a lamellák és az azokat egyenesen tartó súlyok is.

Hívjon minket bátra, és bízza szakemberre a szalagfüggöny szerelését!

A roletta készítés előnyei

roletta készítés

A roletta világszerte népszerű árnyékoló eszköz, használata számtalan előnnyel bír. Minden helyiség árnyékolására kiváló megoldást nyújt, de a tetőtéri ablakok esetében szinte az egyetlen lehetőség.

A roletta készítés lehetséges fényáteresztő, vagy sötétítő anyagból is. Ha fényáteresztő anyagot választunk, azzal kedvünkre befolyásolhatjuk a szoba hangulatát. Sárga, narancssárga, vagy a vörös árnyalataival meghitt, meleg hangulatot, a kék és a zöld árnyalatival pedig kissé hidegebb, ám stílusos hatást érhetünk el. A roletta nem igényel karbantartást, felszerelése egyszerű, bárki által elvégezhető. Roletta készítést tokozott és tok nélküli, valamint rugós és gyöngysoros kivitelben vállalunk.

Ha Ön is a roletta készítés mellett döntött, vagy bővebb információra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen segítenek mindenben, hogy otthona olyan lehessen, amilyennek megálmodta!

Letisztult stílusú szalagfüggöny az igényes orvosi rendelőkért

szalagfüggöny szerelés

Orvoshoz menni nem kellemes dolog, legyen szó csak egy kisebb fogtömésről vagy akár komolyabb vizsgálatokról. Akár magán, akár állami intézményekről legyen szó, az orvosi rendelők berendezésénél több szempontot is figyelembe kell venni: legyen könnyen tisztítható, esztétikus, bizalmat sugárzó. Első és legfontosabb dolog a megfelelő, teljes takarást biztosító árnyékoló kiválasztása, hiszen a rendelőben zajló események csak az orvosra és a páciensre tartoznak.

Ha a szalagfüggönyre gondolunk, akkor az előbb említett tulajdonságok mindegyikét felfedezhetjük benne. A szalagfüggöny rendkívül könnyen tisztítható, kezelése egyszerű, tökéletes takarást biztosít, viszont a szükséges mennyiségű fényt átengedi, mindemellett rendkívül dizájnos.

Amennyiben szalagfüggöny szerelés mellett dönt, többféle kivitelből válogathat, így biztosan megtalálhatja azt, amelyik a legjobban illik rendelője, vagy akár kozmetikája hangulatához, bútoraihoz. Bízza ránk a szalagfüggöny szerelést, nézzen szét honlapunkon, és ha bármi kérdése felmerül, keressen minket bátran!

Új típusú redőnyök: itt az ideje felújítani!

Új típusú redőnyök: itt az ideje felújítani!

Mit keres Ön egy redőnyben? A redőnyökkel szembeni elvárások többnyire megegyeznek: az árnyékoló legyen biztonságos, egyszerűen működtethető és természetesen hatékony. Az általunk forgalmazott új típusú redőnyök mindezeket a tulajdonságokat magas minőségen képesek visszaadni, sőt még ennél is többet tudnak.

Mire képes tehát egy új típusú redőny? Ezeknek a redőnyöknek az egyik nagy előnye a felépítésükben rejlik. Az árnyékolók nem rozsdásodó alkatrészekből készülnek, hőszigeteltek és speciális felépítésüknek köszönhetően akár szúnyogháló is építhető beléjük. Ezek a redőnyök gurtnival vagy zsinórral működtethetőek, de akár motoros kivitelben is beépíttethetőek.

Az új típusú redőnyök működése zajtalan, nem nyikorognak és zörögnek, ráadásul a külső zajokat is kizárják. Hőszigetelnek, alapanyaguknak köszönhetően segítenek megtartani a helyiségek hőmérsékletét.

Forduljon hozzánk bizalommal, korszerűsítse nyílászáróit, és cserélje le régi redőnyeit új típusúakra!

A műanyag redőnyök előnyei

műanyag redőnyök

Manapság az egyik legfontosabb szempont világunkban az energiatakarékosság. Ennek jegyében igyekszünk kialakítani az életterünket, és élni a mindennapjainkat, így csökkentve a kiadásainkat, és élhetőbbé téve a bolygót.

A modern megoldások szerencsére lehetővé teszik, hogy viszonylag kisebb befektetéssel is törekedhessünk a hatékonyságra. Ezek közé sorolhatóak a műanyag redőnyök is, melyek kialakításukból adódóan segítenek a hőszigetelésben, mindamellett természetesen kiváló árnyékolástechnikai eszközök.

A műanyag redőnyök rengeteg verzióban fellelhetőek, így minden ingatlanba megtalálhatjuk a számunkra megfelelő kialakítást. Színekben és formákban változatos árnyékolástechnikai megoldások, melyekkel nem csak esztétikusabbá és biztonságosabbá varázsolhatjuk otthonunkat, de az időjárási viszontagságoktól is megóvhatjuk azt!

A műanyag redőnyök ráadásul ár-érték arányban roppant kedvezőek, így bárki számára elérhetőek. Ha Ön is minőségi műanyag redőnyt keres, tekintse meg kínálatunkat!

Alumínium redőnyök: Miért érdemes ezeket választani?

alumínium redőnyök

Redőny választás előtt áll és azon töpreng, melyik alapanyagból készüljön az új árnyékoló? Az alumínium redőnyök egyrészt azért bizonyulnak jó választásnak, mert jól néznek ki, emelik az ingatlan megjelenésének fényét, időtállóak, ugyanakkor számtalan pozitív tulajdonságukkal könnyítik meg a házban, lakásban lakók életét.

Az alumínium nyáron hatékonyan rekeszti ki a meleget, télen viszont, ha még hőszigeteléssel is ki van egészítve, megőrzi a fűtött szoba melegét. Emellett a lamellák biztosítják a légcserét is. Az alumínium lamellák óvnak a behatolók ellen, stabilak, ellenállóak, továbbá a beszűrődő zajokkal is felveszik a harcot, ha pedig arra van szükség, akkor tökéletes sötétséget teremtenek. Többféle színben is elérhetőek, ráadásul korszerű, motoros változatban is kaphatóak.

Alumínium redőnyt vásárolni hosszú távú befektetés, olyan választás, amiben garantáltan nem fog majd csalódni! Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és válogasson alumínium redőnyeink közül!

Fontos a minőség – A könyökkaros napellenzők

könyökkaros napellenzők

Napellenzőt az ember nem csak 2-3 szezonra vásárol, így fontos szempont, hogy azok minőségi felszereltséggel rendelkezzenek. Sok esetben a silányabb, gyanúsan olcsó darabok egy szezont sem élnek túl.

A könyökkaros napellenzők minőségi termékek, így nem kell aggódnia, hogy azok hamar megadják magukat. A napellenzők gerincét a zártszerelvény adja, amelytől stabil lesz a szerkezet. Masszívságuk ezen alapszik igazán. Érdemes olyan könyökkaros napellenzőt vásárolnia, amely belül is rozsdamentesített, így még hosszabb élettartamot nyerhet!

A napellenzők öntvénye sem elhanyagolható, ugyanis ezeknek a minőségén múlik, hogy milyen erősek a könyökkaros napellenzők. Általában egy nem minőségi napellenzőnél ezek az alkatrészek azok, amik a leghamarabb tönkre mennek. A csavarok milyensége is számít, azok a legjobbak, amelyek szintén rozsdamentes és önzáró anyával ellátottak.

Válassza Ön is a minőségi könyökkaros napellenzők nyújtotta árnyékolást, ha kérdései merülnek fel, keressen minket bizalommal!

Hőszigetelt redőnyökkel Ön is jól jár!

hőszigetelt redőnyök

Nem szeretne egy vagyont költeni a nyílászárók cseréjére, mégis jó lenne, ha valahogy hatékonyabbá tehetné a hőszigetelést a lakásban? Ön sem szeretne arra ébredni télen, hogy teljesen lehűlt az otthona, vagy épp egész éjjel ment a fűtés, hogy tartsa a hőmérsékletet? Akkor a hőszigetelt redőnyöket értékelni fogja!

A hőszigetelt redőnyök új típusú megoldást adnak a hőszigetelés problémáira, és segítségükkel jól optimalizálható az energiafogyasztás a hűtés-fűtés tekintetében. Árban kedvezőbb tételről van szó, mintha ablakot cserélne, ezért ha szívesen spórolna, de egyben szeretné megújítani kicsit otthona látványvilágát is, akkor érdemes elgondolkodnia a hőszigetelt redőnyök használatán.

Amennyiben úgy dönt, hogy nálunk szerzi be a hőszigetelt redőnyöket, akkor nem kell aggódnia a minőség miatt – tőlünk csak a legjobb, magas kvalitású termékeket kaphatja, amelyek valóban beváltják az ígéreteket! Keressen bátran minket ajánlatainkért, és használja ki az újítások előnyeit!

Tekintse meg kínálatunkat! Redőnyök széles választékával várjuk!

redőnyök széles választéka

A redőny az egyik legnépszerűbb árnyékolórendszer, ami minden ablaktípus esetében alkalmazható. A redőnyök nemcsak a sötétítésről gondoskodnak, hanem egyúttal a hőszigetelésről is, ezért mindenképp érdemes beépíttetni!

Szerezze be kínálatunkból az Ön számára ideális redőnyt, széles kínálattal várjuk vásárlóinkat! Ne csak a hőszigetelési funkció miatt döntsön a redőny beépítés mellett, hanem a sötétítő biztonsági előnyei miatt is! A redőny egy plusz akadály a betörők számára, a feltolásgátlóval ellátott sötétítőket nagyon nehéz felfeszíteni!

A redőnyök különböző alapanyagból gyárthatók, a legelterjedtebb a műanyag redőny, de kezd egyre népszerűvé válni az alumíniumból és fából készült típus is! Ha kínálatunkból választ redőnyt, nemcsak a terméket biztosítjuk, hanem a beszerelést is, kollégáink e téren több éves tapasztalattal rendelkeznek, így garantált a minőségi szolgáltatás!

Keressen minket bizalommal!

Érvek a redőny mellett: a leghatékonyabb árnyékolástechnikai megoldás

redőnyök

A vásárlók számtalan eszközből válogathatnak az árnyékolástechnika terén, ezek közül a redőnyök a legkeresettebbek, hiszen a kiváló árnyékoláson túl is számos érv szól mellettük.

A redőnyök nem csak a sötétítésről gondoskodnak, hanem a hőszigetelésről is, alkalmazásukkal csökkenthető a háztartás energiafogyasztása télen és nyáron is.

A betörés elleni védelemben is jelentős szerepet játszanak a redőnyök, ugyanis egy plusz akadályt képeznek az illetéktelen behatolók számára, főleg, ha a sötétítő rendelkezik feltolásgátlóval is. A biztonság úgy növelhető, ha alumínium redőny mellett döntünk, melyet automatizáltatunk.

A redőnyök különböző alapanyagból legyártathatók, így a saját igényeinkhez és otthonunk stílusához tudjuk igazítani a sötétítőket. Az alumínium mellett műanyag változatok is elérhetőek, melyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek.

Ha a leghatékonyabb árnyékolástechnikai megoldást keresi, döntsön Ön is a redőnyök mellett, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szalagfüggöny szerelés otthonra is?

szalagfüggönyök

Az árnyékolásnak ma már rengeteg féle módját ismerjük és használjuk, többféle hagyományos és modern árnyékolóból választhatjuk ki, hogy melyiket szeretnénk használni. Ezek egyike a szalagfüggöny!

A szalagfüggönyök sokfelé kifejezetten népszerűek, külföldön szinte minden ablakon látni belőlük, az emberek előszeretettel használják őket otthonaikban is. Nálunk viszont inkább csak az irodai használatban terjedt el, pedig otthonra is kiváló választás! Visszafogott, semleges árnyékoló, ami minden szobába, minden berendezéshez illik, egységes képet alakíthatunk ki vele minden helyiségben. Nem kell a mosógépben mosni, bajlódni a leszedéssel, fölszereléssel, hiszen tisztán tartása egyszerű és gyorsan kivitelezhető! Könnyen változtatható a szalagok állása, így meghatározhatjuk mikor, mennyi fényt engedünk be az ablakokon! A szalagfüggöny szerelése is egyszerű, ráadásul megfizethető, praktikus és dekoratív árnyékoló, ami nem érdemli meg, hogy csak az irodák ablakait díszítse!

Ha szalagfüggöny szerelésre lenne szüksége, keressen bennünket elérhetőségeinken! Közel 20 éves tapasztalatunk a redőnyök, reluxák, rolók és szalagfüggönyök szerelése terén garantálja a minőségi végeredményt!

Bízza profikra a redőnyök szerelését!

redőny szerelés

Mivel a szakmai sikerünket az ügyfelek elégedettségében mérjük, fontosnak tartjuk, hogy ne csak minőségi termékeket biztosítunk számukra, hanem teljeskörű szolgáltatást is, aminek keretén belül munkatársaink beszerelik a nálunk megvásárolt redőnyöket!

Redőny szerelési szolgáltatásunkat mindenképp érdemes igénybe venni, ugyanis munkatársaink kifejezetten termékeinkre specializálódtak. Ennek köszönhetően bárhová percek alatt beszerelik a redőnyöket, így nem kell külön szakembert keresnie a beépítéshez, ezáltal időt és pénzt spórolhat! A redőny szerelési szolgáltatásunk során kollégáink nem csak a sötétítők beépítését biztosítják, hanem útmutatóval is szolgálnak az ügyfeleknek, a speciálisabb redőnyök kezelését be is mutatják, így nem fordulhat elő az, hogy a nem megfelelő használattól a redőny tönkremegy, vagy megsérül!

Szakembereink gyorsan és precízen végzik el a redőny szerelést, így garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel! Keressen minket bizalommal!

Redőny, mint szigetelés? Igen!

műanyag redőny

Napjainkban nagyon sokat hallunk Földünk védelméről, illetve ezzel kapcsolatosan a hőszigetelés fontosságáról. Ha lakásunk megfelelően hőszigetelt, akkor jelentősen kevesebb energiát kell felhasználunk fűtésre, illetve hűtésre. Tudta, hogy a hőveszteség legnagyobb része a rosszul hőszigetelt nyílászárókon keresztül távozik?

A nyílászárók javításán vagy cseréjén túl még egy nagyon fontos dolgot tehetünk a megfelelő hőszigetelés érdekében: szereltessünk fel műanyag redőnyt! A műanyag redőny kiválóan benn tartja a meleget, nyáron pedig kellemesen hűvösen tartja a lakást. Sokan nem gondolnánk, hogy ez annyit számít, hogy akár 30%-os megtakarítás is elérhető! Ez természetesen nem csak környezetvédelmi szempontból fontos, hanem egyben pénztárcabarát megoldást is jelent.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne redőnnyel hozzájárulni otthona hőszigeteléséhez, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Teljes körű szolgáltatással várjuk, a felméréstől a redőny beszereléséig!

Redőnyszigeteléssel a hideg ellen

redőny

Lassan december van, egyre hidegebb idők jönnek, érdemes végiggondolni, hogy hogyan tudnánk még javítani otthonunk szigetelésén. Sokan csak legyintenek, hogy úgysem lehet semmit tenni, „ez a ház ilyen”. Azonban ez óriási tévedés! Az igaz, hogy egy teljes ház újraszigetelése nem egyszerű és nem olcsó, de ennél jóval egyszerűbb dolgokkal is sokat tehetünk azért, hogy megtartsuk a meleget, és ne az utcát fűtsük.

Cégünk redőnyök szerelésével foglalkozik, melyek nem csak kiváló árnyékoló eszközt jelentenek, hanem egy plusz, jól hőszigetelő réteget is lakásának. Köztudott, hogy a műanyag jól tartja a hőt, érdemes hát ezt a tulajdonoságát kihasználni! Műanyag redőnnyel hatékonyan megakadályozhatja, hogy az ablakokon keresztül elillanjon a hő lakásából. Ugyan most a tél jön, de a redőnynek nyáron is hasznát fogja venni, hiszen akkor pedig a meleg kinn tartásában játszik majd fontos szerepet.

Szeretne kevesebbet költeni a fűtésre? Keressen minket bizalommal műanyag redőnyért, és élvezze már idén télen a kellemesen meleg lakást!

Redőnyt vásárolna kedvező áron? Tekintse meg akciós kínálatunkat!

akciós redőnyök

A redőnyök rendkívül hasznos kiegészítő elemei a családi házaknak, lakásoknak, ezért nem véletlen, hogy állandó kereslet van rájuk. Azonban a vásárlók – mint más termékek és szolgáltatások esetében is – a vonzó ajánlatokat részesítik előnyben a redőnyök beszerzésekor. Ha Ön sincs ezzel másképp, és szeretné egy jó vétellel kezdeni az új évet, fedezze fel akciós redőnyeink kínálatát!

Akciós redőny kínálatunkban minőségi és masszív termékeket találhat, így hosszú távú megoldásként is tekinthet árnyékolóinkra! Mivel vállalkozásunk ügyfélbarát szemléletű, és a célunk az, hogy minden vásárló megtalálja a számára ideális árnyékolót, fontosnak tartjuk, hogy az akciós redőnyök kínálata folyamatosan cserélődjön, bővüljön, így bárki kedvező áron beszerezheti a számára ideális eszközt.

Kezdje az új évet egy jó ajánlat igénybevételével, vásároljon akciós redőnyt kínálatunkból! Ha termékeinkkel kapcsolatban kérdése lenne, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Ne maradjon le, akciós a harmonikaajtó!

harmonikaajtó

Harmonikaajtót vásárolni és használni több okból is előnyös és kifizetődő. Nálunk már csak azért is, mert most akciós áron kínáljuk a harmonikaajtóinkat! Jöjjön és nézze meg, mit kínálunk webáruházunkban, ha nem hagyományos nyílászáróról van szó!

A harmonikaajtók ma már nagyon sokfélék lehetnek, ezért mindenhová meg lehet találni a tökéletes darabot, ami színben, stílusban is tökéletesen passzol az adott helyiséghez. Nincs többé olyan, hogy muszájból kell harmonikaajtót felszereltetni, mert csak így lehet helyet spórolni. A harmonikaajtó valóban nincs útban, kedvező az ára, csendes és praktikus a használata, de ezen kívül egyéb tulajdonságaival is elismerést képes kivívni.

Hagyományos fehér, halvány faerezetű, mintás, pöttyös, sötét, világos, natúr, vagy színes? Esetleg ablakos, vagy teli? A választék igazán széles és nem kevésbé imponáló. Konyhába, nappaliba, étkezőbe, vagy hálóba is kínálunk stílusban odaillő nyílászárókat, amiket nem pusztán a praktikum, de az esztétikum is meghatároz.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és ne hagyja ki akciós harmonikaajtóinkat!

Kapcsolat
an image
Varga Árnyékolástechnika
Varga-Red Kft.
1195 Budapest,
Ady Endre út 164.

Email:
06-20-33-19-147
06-1-282-4871
Adószám: 14198171-2-43
Vélemények rólunk
Interneten keresztül kerestem redőnyös céget.A Varga árnyákolástechnikai céget könnyen megtaláltam.Motoros távirányitós aluminium redőnyt készittettünk a családi házunkra. Nagyon megvoltunk elégedve a preciz kivitelezéssel. Köszönjük szépen!!Csak ajánlani tudom A céget. Barabás András
Reluxát és szúnyoghálót szereltettünk a hálószobánkra. A nappaliba meg puur habbal töltött redőnyt kértünk a redőnyös cégtől. Korrekt ,pontos kivitelezést kaptunk a szerelő mesterektől. Nagyon megvoltunk elégedve csak ajánlani tudom a Varga árnyékolástechnikai cégetDr.Mogyorossy Á
további vélemények

       

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-1-282-4871
Email:
info@redonyok.hu