Alumínium redőny

Varga Árnyékolástechnika

redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta és egyéb árnyékolástechnika

www.redonyok.hu

Alumínium redőny

Alumínium redőny beépitett tokban
Alumínium redőny beépitett tokban

Az alumínium redőny a legbiztonságosabb árnyékolástechnikai megoldás, amely védi ablakainkat. Az épületek legvédetlenebb részei az ablakok, otthonunkban mindannyian szeretjük biztonságban érezni magunkat. A külső behatolók, a kellemetlen betekintő pillantásoktól, valamint az időjárás viszontagságaitól, megőrizni magánszféránkat. Az alumínium redőny akkor is védi otthonunkat, amikor elhagytuk az épületet. Házunk, lakásunk ablakaink védelmének a legjobb leggazdaságosabb módja redőnyökkel felszerelni.

 

Alumínium redőny a redőny motorizáción túl nem csak kényelmi funkció, de biztonsági is. A redőny program időkapcsoló távollétünkben mozgathatja a redőnyt, így azt a látszatot keltve, hogy a házból kezelik a redőnyt. Alumínium redőnynél további biztonsági megoldás még a redőny lefutó sínek ablakhoz való rögzítése mely a házból oldható, szervizelés esetén. Thermográfiai mérések szerint akár 30% energia megtakarítást érhetünk el az alumínium redőnnyel. A nyári hónapokban az aluredőny kellemes hűvöset nyújt, ablakainkat nem érik el a tűző napsugarak.


Szinterezett alumínium redőny szúnyoghálóval
Szinterezett alumínium redőny
szúnyoghálóval

 

Alumínium redőnyléc előre színezett alulemez sávból készül profil gőzöléssel. Alumínium redőnyléc duplafalú, púrhabbal kitöltött egymásba csúsztatott két oldalról összekapcsolt, ívelt redőny lécek. Az összekapcsolt, kihatárolt elcsúszásgátló megakadályozza a redőny lécek oldalirányú mozgását, így biztonságosabb hosszú távú működést biztosít. Extrudált alumínium lefutó sínben mozog a redőny páncél, mely gumibetéttel van ellátva, így szélben, viharban sem zörög a redőny.

Alumínium redőnytokban, csapágyas alumínium tengely biztosítja, a hosszú távú, súrlódásmenetes működést. A redőny palást utolsó eleme szintén alumínium,amelynél mechanikus működés estén, rejtett ütköző biztosítja a redőnypalást megakadását.

 

Aluminium redőny zárt állapotban
Aluminium redőny
zárt állapotban

A hőszigetelt alumínium redőnyök korszerű, kiváló minőségű termékek. Az alumínium redőnyök minden főbb alkatrésze szinterezet eljárással színezett alumíniumból készül. A szokásos meleg nyári ill. hideg téli időjárásnak kiválóan ellenálló, nagy megbízhatóságú, jó hang és hőszigetelésű szép esztétikus termék A fokozott hang és hőszigetelés érdekében az alumínium redőnyök lécei hőszigetelő PUR habbal vannak töltve. Az alumínium redőnyök lefutó lábai szintén alumíniumból készül, de a csendes működés érdekében gumi vagy kefebetétek találhatók a lefutók mindkét oldalán. Az alumínium redőnyök minden tárcsái csapágyazva van. A golyóscsapágyazás halk és precíz működést eredményez. Ezért az alumínium redőny mozgatása még gurtnis mozgatás esetén is könnyű, motoros hajtáskor a csendes működést és pontos végállást garantál. A hőszigetelt alumínium redőnyök - alu-redőnyök - motoros mozgatásúak is lehetnek.

 

  • Alumínium redőnyműködtetések lehetnek: gurtnis, zsinóros, kurblis, motoros
  • Alumínium redőny léc magasságok 37 mm-es léc, 300 cm szélesség 300 cm magasságig
  • Alumínium redőnylécek magassága 42 mm, 52 mm szélesség magasság max. érték adatok alapján
  • Redőnyléc alapáras színek: szürke, ezüst, barna, bézs, fehér
  • Redőnyléc feláras színek: világos famintás, sötét famintás
  • Redőnyléc egyedi árképzésű színek: piros, kék, zöld
  • Redőnytok lefutó sín RAL skála alapján színezhető

Alumínium redőny szerelése beépített tokba
Alumínium redőny szerelése beépített tokba

Szaletli alumínium redőnnyel beépítve
Szaletli alumínium redőnnyel beépítve

Alumínium redőny leengedett állapotban
Alumínium redőny leengedett állapotban

Teraszajtó elé szerelt alumínium redőny
Teraszajtó elé szerelt alumínium redőny

Zárt állapotú alumínium redőny
Zárt állapotú alumínium redőny

Alumínium redőny szerelve
Alumínium redőny szerelve

Alumínium redőny
Alumínium redőny

Sorolt alumínium redőny
Sorolt alumínium redőny

Alumínium redőny függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval
Alumínium redőny függőlegesen
mozgatható szúnyoghálóval

Távirányítós motoros alumínium redőny
Távirányítós motoros alumínium redőny

Alumínium redőny szinterezve
Alumínium redőny szinterezve

Fehér tokozott alumínium redőny
Fehér tokozott alumínium redőny

Színterezett alumínium redőny
Színterezett alumínium redőny

Rondo tokos alumínium redőny
Rondo tokos alumínium redőny

Kapcsolat
an image
Varga Árnyékolástechnika
Varga-Red Kft.
1195 Budapest,
Ady Endre út 164.

Email:
06-20-33-19-147
06-30-776-37-55
06-1-282-4871
Adószám: 14198171-2-43
Vélemények rólunk
Interneten keresztül kerestem redőnyös céget.A Varga árnyákolástechnikai céget könnyen megtaláltam.Motoros távirányitós aluminium redőnyt készittettünk a családi házunkra. Nagyon megvoltunk elégedve a preciz kivitelezéssel. Köszönjük szépen!!Csak ajánlani tudom A céget. Barabás András
Reluxát és szúnyoghálót szereltettünk a hálószobánkra. A nappaliba meg puur habbal töltött redőnyt kértünk a redőnyös cégtől. Korrekt ,pontos kivitelezést kaptunk a szerelő mesterektől. Nagyon megvoltunk elégedve csak ajánlani tudom a Varga árnyékolástechnikai cégetDr.Mogyorossy Á
további vélemények

       

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-1-282-4871
Email:
info@redonyok.hu